από τη παρουσίασηΗ πρώτη χρονικά, παρουσίαση δημοτικού συνδυασμού, έγινε την Τετάρτη (1/9), στον Άγιο Νικόλαο. Πρόκειται για τη Λαϊκή Συσπείρωση, για τον Καλλικρατικό πλέον, δήμο, με βάση τις επιταγές του Κ.Κ.Ε., που θέλει όλοι οι συνδυασμοί ανά την Ελλάδα, είτε για δήμους, είτε για Περιφέρειες να έχουν ίδιο όνομα και διακριτικό σήμα και φυσικά ιδεολογικό υπόβαθρο. Επικεφαλής του συνδυασμού είναι ο Βασίλης Χατζηδάκης, γνωστός στα δημοτικά πράγματα του Αγίου Νικολάου, με τον συνδυασμό Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία.

Την εκδήλωση τίμησαν φίλοι του συνδυασμού, ενώ χαιρέτισε, εκ μέρους του Κ.Κ.Ε., ο κ. Πάγκαλος, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Κόκκινος, ενώ παρέστη και η επικεφαλής του αντίστοιχου συνδυασμού για την Ιεράπετρα, Μαρία Κοτσιφάκη.

Ο κ. Χατζηδάκης, έκανε έναν γενικότερο απολογισμό της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης, των οικονομικών προβλημάτων της χώρας, καθώς και τις επιπτώσεις τους στο τοπικό σκηνικό. Όπως είπε και έχει πει και στο παρελθόν αντιτίθεται στον δήμο επιχειρηματία, στις λογικές δανεισμού, αλλά εξέφρασε και τις οικολογικές ανησυχίες του συνδυασμού, υποστηρίζοντας την προσπάθεια των οργανώσεων και σωματείων της περιοχής για ανοικτές ακτές.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική. Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, για την ώρα, άλλα ονόματα του συνδυασμού.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: