πρώτη παρουσίασηΜε σύνθημα “Ρήξη με το Παρελθόν… Άλμα στο Μέλλον”, ο υποψ. Δήμαρχος Χερσονήσου Αποστόλης Λουλουδάκης παρουσίασε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου  τη διακήρυξη και τις θέσεις του συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Δήμου Χερσονήσου».

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Μαλίων.

 

Ο κ. Λουλουδάκης, αφού τον προλόγισαν οι συνεργάτες του, απευθύνθηκε στους ενεργούς δημότες του Δήμου Χερσονήσου και ζήτησε τη στήριξή τους για να εφαρμόσει στο Δήμο Χερσονήσου μια ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας τις αναγκαίες υποδομές που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών, εστιάζοντας σε βασικούς άξονες όπως: η διαχείριση των υδάτινων πόρων, των στερεών και υγρών αποβλήτων, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, ο χωροταξικός σχεδιασμός , η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, η αξιοποίηση της πρώην Αμερικανικής βάσης Γουρνών, η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της ενδοχώρας αποκαθιστώντας τις ανισορροπίες σε σχέση με την παράκτια ζώνη.

Με άμεσο και καταιγιστικό λόγο ο Απόστολος Λουλουδάκης τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να επιτρέψει ο τόπος να παραμείνει στις καταστροφικές λογικές των παρακμιακών μοντέλων του παρελθόντος και ότι θα προχωρήσει σε ανατροπή πρώτα απ’ όλα της νοοτροπίας και της ιδεοληψίας που ευθύνεται για όλο αυτό το αδιέξοδο, στοχεύοντας στις δημιουργικές δυνάμεις και στις τοπικές πρωτοβουλίες που θα εξασφαλίσουν μια ανεξάρτητη και διεκδικητική τοπική αυτοδιοίκηση για ένα καλύτερο μέλλον.

{youtube}183CNodDkOc{/youtube}

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: