Υποψήφια Δήμαρχος: Αλίκη Ξανθάκη

Το τελευταίο διάστημα οι πολίτες γινόμαστε θεατές ενός σίριαλ με αναπάντεχες ανατροπές,  αλλά χωρίς συνοχή στο σενάριο.

Στο τελευταίο επεισόδιο,  ο  Δήμαρχος Μακρύ Γιαλού ανέτρεψε την προηγούμενη δημόσια τοποθέτησή του,  δηλώνοντας τελικά τη συμμετοχή του στο «ενωτικό», όπως αρέσκονται κάποιοι να το χαρακτηρίζουν, ψηφοδέλτιο. Ένα ψηφοδέλτιο,  φαινομενικά μόνο ετερόκλητο.

Αυτοί που το απαρτίζουν και οι πολιτικοί τους χώροι,  χώριζαν για δεκαετίες την πόλη σε αντίπαλα φανατισμένα στρατόπεδα, απαξιώνοντας ο ένας τον άλλο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες. Χαρακτηρισμούς, για τους οποίους κανείς δε ζήτησε συγγνώμη τώρα που συνασπίστηκαν προφασιζόμενοι το «καλό του νέου Δήμου».  Μάλλον βλέπουν τους εαυτούς τους σαν βοσκούς και τους πολίτες, που τους πίστεψαν, σαν πρόβατα που θα τους ακολουθούν εσαεί,  σε οποιαδήποτε επιλογή  κάνουν.

Σε αντίθεση με αυτό το νοσηρό κλίμα, ως ενεργοί πολίτες δίνουμε  μια μάχη. Όχι  μόνο για το μέλλον της πόλης που ζούμε και εργαζόμαστε, αλλά και για την αξιοπρέπεια μας, απέναντι σε όλους αυτούς,  που συστηματικά υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Κύριοι της πρασινογάλαζης παράταξης, αποτελείτε μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Απέναντι στις αδιαφανείς διαδικασίες αντιπαραβάλλουμε ένα ανοικτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες,  για να αλλάξουμε την κατάσταση. Για ένα Δήμο που να λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας και όχι σαν το μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας.

Η επιτροπή Τύπου

Email: politesiermg@gmail.com

Ιστολόγιο: politesiermg.wordpress.com
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: