Μανώλης ΓερακιανάκηςΗ χθεσινή πρώτη ανοικτή συνάντηση της Κίνησης μας, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και μια μοναδική βραδιά για όλους όσους παραβρέθηκαν.

Η απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή των συνδημοτών μας, επιβεβαίωσε ότι η μόλις λίγων ημερών (από 8 Φεβρουαρίου) δημιουργία της Κίνησης μας, αγκαλιάζεται και προκαλεί το ενδιαφέρον.

Μια βραδιά πραγματικής δημοκρατίας έζησαν όσοι παραβρεθήκαν αφού μέσα από σύντομες και διαφανείς διαδικασίες και μετά από ανοικτή συζήτηση, συναποφασίσαμε για όλα τα σημαντικά θέματα που θέτουν τις βάσεις για μια πορεία ανατροπής και νίκης.

Ψηφίστηκε ομόφωνα η Διακήρυξη Αρχών με έκδηλη την απαίτηση όλων, η Κίνηση μας να αγωνιστεί ενάντια στην μνημονιακή πολιτική, να παραμείνει μακριά από κάθε πολιτικό φορέα και να ανατρέψει το μέχρι σήμερα σύστημα που έφερε τον τόπο μας στην χειρότερη θέση που βρέθηκε ποτέ.

Ψηφίστηκε πλειοψηφικά το όνομα της παράταξης μας και παραμένει «ΚΊΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ».

Κατά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων ένας νέος συνδημότης μας ο Δημήτρης Θεμελής του Μιχαήλ, στα πλαίσια της άμεσης δημοκρατίας δήλωσε την υποψηφιότητα του για την θέση του επικεφαλής και στην τοποθέτηση του έθεσε ένα βασικό στοιχείο για την Κίνηση μας, «λέμε λίγα και κάνουμε πολλά».

Πλειοψηφική ήταν η απόφαση για τον επικεφαλής και εξελέγη ο  Γερακιανάκης Μανώλης του Νικολάου.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στα συμπεράσματα της χθεσινής βραδιάς, ζητούμενο παραμένει η ένωση δυνάμεων με ανθρώπους και σχήματα που έχουμε ως κοινό στόχο, το καλό και μόνο του δήμου και των συμπολιτών μας.

Αφού συγχαρούμε όλους όσους παραβρέθηκαν για την συμμετοχή τους, που φέρνει ένα νέο πολιτισμό στις διαδικασίες της τοπικής αυτοδιοίκησης όπου όλες οι αποφάσεις θα λαμβάνονται δημόσια και δημοκρατικά, καλούμε τους συμπολίτες μας με την ενεργή συμμετοχή τους να οδηγήσουμε τον δήμο μας εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Κίνηση Πολιτών Δήμου Ιεράπετρας

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: