Μπροστά…ήταν η προτροπή ενός εξ όσων παρακολούθησαν τη δεύτερη συγκέντρωση της κίνησης πολιτών δήμου Αγίου Νικολάου “Μπροστά“, που έγινε το βράδυ της Κυριακής (23/2), στο χώρο του REX στον Άγιο Νικόλαο. Ενδεικτικό του τρόπου σκέψης των ανθρώπων που στηρίζουν τη κίνηση αλλά και των προσδοκιών τους…. ..αν αναλάβετε τις τύχες του τόπου, παραμείνετε πολίτες, μη γίνεται πολιτικοί…..!!!

Στη δεύτερη συγκέντρωση της κίνησης, αφού διανεμήθηκαν οι θέσεις σε ένα φυλλάδιο κάπως πιο εκλαϊκευμένες, έγινε συζήτηση πάνω στις σκέψεις αυτές με τον ιδρυτικό πυρήνα να παραχωρεί τον λόγο σε όσους θα ήθελαν να εκφράσουν απόψεις, όπερ και εγένετο. Το ζητούμενο είναι ένας ανθρώπινος δήμος που πραγματικά ασχολείται με θέματα και προβλήματα των δημοτών του.

Τελικά μετά από ψηφοφορία, ανάμεσα σε Οδυσσέα Σγουρό και Μαρία Μαρκάκη, όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση εξέλεξαν ως επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιο δήμαρχο Αγίου Νικολάου τον Οδυσσέα Σγουρό, αρχιτέκτονα, και γραμματέα του ΤΕΕ/ΤΑΚ, ο οποίος παλαιότερα επί Γιάννη Λουκαράκη στο δήμο Αγίου Νικολάου, είχε διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου…..

Η Κίνηση συνεχίζει τη πορεία διοργάνωσης των επόμενων βημάτων για τον αγώνα που εντείνεται.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: