από παλαιότερη ομιλίαΟ Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως είχα προαναγγείλει, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του κόμματος, για τα ζητήματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Κρήτη.

Μετά τη συνάντηση ανακοινώθηκε και επίσημα η στήριξη στο πρόσωπό μου. Η υποψηφιότητά μου είναι πέρα και πάνω από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες και δίνω το χέρι σε όλους τους Κρητικούς -ανεξαρτήτου κόμματος- για να στηρίξουμε την υποψηφιότητα αυτή.

Η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος τόπος, έχει ανεξάντλητα αποθέματα φυσικού πλούτου, αλλά κυρίως προσώπων. Αυτή την προσπάθεια, καλώ ενωτικά όλους τους Κρητικούς, να την στηρίξουν ».

Όμως, η εξαγγελία της υποψηφιότητας, δημιούργησε τριβές στη Νέα Δημοκρατία. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, δήλωσε αιφνιδιασμένος, μην αποκλείοντας ακόμα και το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη Περιφέρεια, ως “ανεξάρτητος”, ενώ νωρίτερα, η Ντόρα Μπακογιάννη, ουσιαστικά αρνήθηκε τη στήριξη της στον επίσημο υποψήφιο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: