Στην Πράξη
O Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης καλωσορίζει στην παράταξη το Μιχάκη Βελγάκη(Βεργάκη)
O Μιχάλης Βελγάκης (Βεργάκης)

Ένας ακόμα δραστήριος συμπολίτης μας με διάθεση προσφοράς στα κοινά, ο Μιχάλης Βελγάκης ή Βεργάκης του Ιωάννη έρχεται να ενισχύσει το όραμά μας για το Δήμο Χερσονήσου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Μοχό Πεδιάδος, είναι παντρεμένος με την Αργυρή Καλογεράκη και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Είναι καθηγητής πανεπιστημίου Α’ βαθμίδας (σε αφυπηρέτηση) στο αντικείμενο Εφαρμοσμένη Μαθηματική Φυσική. Δίδαξε επί 25 χρόνια σε όλα τα τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και στα τμήματα Βιολογίας και Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Δυτικής Βιρτζίνια και Χιούστον (ΗΠΑ), Τελ Αβίβ (ΙΣΡΑΗΛ) και της Νέας Νότιας Ουαλίας (ΣΙΔΝΕΫ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ).

Υπήρξε συνεργάτης στα ερευνητικά κέντρα ΕΚΕΚ Κρήτης (πρώην ΙΤΕ) και Λος Άλαμος (ΗΠΑ). Μετά τη συνταξιοδότησή του παραμένει ενεργός πολίτης και  κατά καιρούς δημοσιεύει άρθρα στον τοπικό τύπο, με ποικίλο περιεχόμενο.

Καλωσορίζω τον αγαπητό Μιχάλη Βελγάκη και χαίρομαι ιδιαίτερα που συστρατευόμαστε στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας και τους δημότες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: