Γιώργος Γουναλάκης, ας χρησιμοποιήσουμε όλοι ως κοινό τόπο, την αγάπη μας για τη πόλη
Θέλουμε να εισάγουμε στον Δήμο Αγίου Νικολάου μια νέα φιλοσοφία. …..

Τη πρώτη του ραδιοφωνική συζήτηση, επί της υποψηφιότητας, μετά την δημοσιοποίηση της θέλησης του να διεκδικήσει τη δημαρχία στον Άγιο Νικόλαο την επόμενη τετραετία, παραχώρησε στην εκπομπή Πάμε Αέρα, ο Γιώργος Γουναλάκης.

Ο κ. Γουναλάκης εμφανίστηκε ήπιος, χωρίς διάθεση κριτικής έναντι της νυν δημοτικής αρχής. Εξέθεσε μια πρώτη εικόνα προθέσεων για το όραμα και τους τρόπους υλοποίησης του. Πιστεύω, είπε, στη συλλογικότητα των αποφάσεων, μπορούμε όλοι μαζί. Την επόμενη το πρωί, δεν θα υπάρχουν άνθρωποι απέναντι μου, αλλά θα υπάρχουν άνθρωποι που που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ας ήταν και απέναντι μου.

Η δημοτική ομάδα τελεί υπό σύσταση, χωρίς επαφές με άτομα που αυτή τη στιγμή έχουν εμπλοκή με τον δήμο Αγίου Νικολάου. Ο δήμος Αγίου Νικολάου ως κατεξοχήν τουριστικός δήμος. Θα συστήσουμε αντιδημαρχία τουρισμού. Δεν μπορεί ο πρωτοπόρος στον τουρισμό δήμος να μην έχει αντιδημαρχία τουρισμού.

Και το ΒΙΟΠΑ μπορεί πρέπει να λειτουργήσει όπως πρέπει, συνεισφέροντας στον τόπο.

Θέλουμε να εισάγουμε στον Δήμο Αγίου Νικολάου μια νέα φιλοσοφία. Μια νέα λογική, μια νέα προοπτική. Θελουμε ο δήμος Αγίου Νικολάου να αποκτήσει τη μορφή ένός σύχγρονου δήμου. Σύγχρονος, όχι μόνο στα Μέσα, αλλά και στη Νοοτροπία του.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos