Θεοφάνεια στο Ενυδρείο Κρήτης CRETAquarium!
Θεοφάνεια στο Ενυδρείο Κρήτης CRETAquarium!

Σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα του Ενυδρείου Κρήτης, οι δραστηριότητές μας συνεχίζονται και κορυφώνονται τα Θεοφάνεια την Κυριακή 6 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 περίπου, με τον Αγιασμό των υδάτων από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κκ. Ειρηναίο.

Την όλη τελετή θα μπορούν οι παρευρισκόμενοι να παρακολουθήσουν μπροστά στην πανοραμική δεξαμενή, ενώ ταυτόχρονα η τελετή θα προβάλλεται σε όλες τις οθόνες στο χώρο του Ενυδρείου.

Το Ενυδρείο θα είναι ανοιχτό από τις 9:30 πμ. για τα μέλη μας (κάτοχοι της «Kartaquarium»), και από τις 12:30 για τους υπόλοιπους επισκέπτες (με σειρά προτεραιότητας). Τονίζουμε, ότι για λόγους ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρά το όριο χωρητικότητας, που θα μας επιτρέψει να σας προσφέρουμε μια ασφαλή και ευχάριστη παραμονή στο χώρο, ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810-337788. Ευχόμαστε σε όλους ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό Νέο Έτος με υγεία!

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος θα δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εκδήλωση των Θεοφανείων στο Ενυδρείο Κρήτης σε ζωντανή μετάδοση (livestream) μέσω του site μας www.cretaquarium.gr  και των social media Youtube, Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos