Χορός

Ψαροραδιά 2006

Αρκετή επιτυχία παρά το προχωρημένο της εποχής (7/10) και το σχετικό κρύο του φθινοπώρου, σημείωσε η ψαροβραδιά του Προοδευτικού Συλλόγου Ελούντας, το βράδυ του Σαββάτου στη προβλήτα του μικρού λιμανιού στο Σχίσμα. Μπόλικο ψάρ, μεζέδες και καλή μουσική.

Κόσμος από τη περιοχή, αλλά και από τον Αγιο Νικόλαο και αλλού, όπως επίσης και ξένοι επισκέπτες τίμησαν την πρόσκληση του Προοδευτικού Συλλόγου, αλλά ακόμα περισσότερο τις ντόπιες γεύσεις που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του συλλγου για τη βραδιά.

Βαγγέλης Βαρδάκης και το συγκρότημα

Ψαροβραδιά 2006

Η μουσική πλευρά της βραδιάς ήταν δεδομένα καλή, λόγω του Βαγγέλη Βαρδάκη και του συγκροτήματος του, που έδωσε στην όλη γιορτή, άρωμα ανατολικής Κρήτης.

Ο χορός κράτησε μέχρι πρωίας, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, το κύριο λόγο είχαν οι υποήφιοι του τοπικού συνδυασμού «η φωνή των κοινοτήτων», αλλά από τη γιορτή πέρασαν και αντιπροσωπείες του Σύγχρονου Δήμου και της Δημοτικής Αναγέννησης. Για του λόγου το αληθές και η φωτογραφία, Πεδιαδίτης και Κουνενάκης, στο χορό.

Πεδιαδίτης, Κουνενάκης, σέρνουν το χορό

Ψαροβραδιά 2006

Η πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου ευχαρίστησε όλους για τη παρουσία, τους χορηγούς για τη βοήθεια και τόνισε ότι ήταν η τελευταία εκδήλωση του συλλόγου για το καλοκαίρι.

Και του χρόνου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos