από τα εγκαίνια της έκθεσηΕίναι ο τίτλος της έκθεσης που εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής (9/10), στην δημοτική πινακοθήκη Αγίου Νικολάου, στα πλαίσια της ετήσιας σειράς καλλιτεχνικών συναλλαγών που διοργανώνει ο N.A.U.T.E., (New Artist’s Union Travelling through Europe). Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα το Στρασβούργο και τη Κρήτη, φιλοδοξώντας να αποτελέσει μια διαδραστική πλατφόρμα διαφορετικών πολιτισμών.

Η ομαδική αυτή έκθεση περιλαμβάνει έργα 20 καλλιτεχνών που ζουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και δραστηριοποιούνται στο χώρο της ζωγραφικής, της φωτογραφίας, της γλυπτικής και της ποίησης.

από τα εγκαίνια το χορευτικό δρώμενο, perfomanceΥποδεχόμενος στη δημοτική πινακοθήκη ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου, Μανόλης Θραψανιώτης, αναφέρθηκε στο έργο των καλλιτεχνών, ενώ εκ μέρους της ομάδας η κυρία Mosbak και ο κύριος Ποντικάκης μίλησαν στους παριστάμενους για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις του N.A.U.T.E..

Η βραδιά των εγκαινίων έκλεισε χορευτικό δρώμενο της χορογράφου Νίκης Παπαδάκη, εμπνευσμένο από το θέμα έκθεσης, που ερμήνευσε η performer Τζένη Μανταζέλη.

Από 10 έως 20 Οκτωβρίου 2009: 11:00 έως 14:00 και 18:00 έως 21:00.

Δείτε περισσότερα στον δικτυακό τόπο:
www.art-naute.org

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: