το σήμα των γαΐδουροστοχαστώνΜε χαρά σας πληροφορούμε ότι μας ανατέθηκε και φέτος, η διοργάνωση του «2ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού για Μεγάλους», την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σητείας. Μετά την επιτυχία που γνώρισε πέρυσι το παιχνίδι, αφού η συμμετοχή του κόσμου ήταν πρωτοφανής, πήραμε δύναμη και γνώση, και φέτος στοχεύουμε σε ένα ακόμη πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Η περυσινή όμως επιτυχία, μας  ενθουσίασε τόσο πολύ, που μας έκανε να καβαλήσουμε το καλάμι, και να βλέπουμε πλέον την πραγματικότητα με άλλο μάτι. Έτσι ξεκινήσαμε, τα ταξίδια και τα ακριβά εστιατόρια (τα μετόχια είναι πλέον out of fashion),  μιας και  θεωρούμε πια ότι η Σητεία είναι μικρή για να χωρέσει τα μεγαλόπνοα σχέδιά μας για το ερχόμενο παιχνίδι (ε-ε-έρχεται!).

Όπως καταλαβαίνετε, φέτος ξεκινήσαμε από νωρίς να θέτουμε σε λειτουργία τα ανισόρροπα μυαλά μας, ώστε να βρούμε τον τρόπο που θα ταλαιπωρήσουμε, αλλά και θα διασκεδάσουμε, όλους εσάς τους επίδοξους Στειακούς και μη θησαυροκυνηγούς.

Αναθέσαμε λοιπόν, στο γραφείο που μας managάρει, τη δημιουργία  του site www.gaidourostoxastes.gr, περισσότερο για την προβολή μας και λιγότερο για την ενημέρωσή σας. Επίσης, διοργανώνουμε το «πάρτυ των ομάδων» το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010, στο club ‘Diverso’, όπου θα διανεμηθεί το υλικό στις ομάδες, καθώς και η εφημερίδα « Γεγονότα των 10-4».

Και για να σοβαρέψουμε λίγο την παρούσα ανακοίνωση, να σας ενημερώσουμε ότι οι προθεσμία για να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα σας, λήγει στις 27 Ιανουαρίου 2010. Το έντυπο μπορείτε να το βρείτε, είτε στο site μας  www.gaidourostoxastes.gr , είτε στο Δήμο Σητείας στην Κα Καϊσερλή και η υποβολή του μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά! Επίσης, στο site μας, μπορείτε να δείτε τους όρους συμμετοχής καθώς και το μύθο του φετινού παιχνιδιού (βοήθειά σας!). Να υπενθυμίσουμε ότι σε κάθε ομάδα μπορούν να συμμετέχουν έως και 15 παίκτες, ηλικίας 12-112 ετών, με ή χωρίς ΑΜΚΑ.

Αν δεν ήμασταν αφοπλιστικά σαφείς με την παρούσα ανακοίνωση, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6976623255 – 6977476335 και ίσως με αυτόν τον τρόπο να βγει άκρη!

ΑΥΤΑ…

Με τιμή και υπόληψη,

Γαϊδουροστοχαστές

Print Friendly, PDF & Email

Από manos