Φιλαρμονική ΝεάποληςΗ Δημοτική Φιλαρμονική Νεάπολης, στα 80 χρόνια λειτουργίας της, αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, γιατί η παρουσία της προσδίδει ιδιαίτερο χαρακτήρα σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει. Ο ρόλος γίνεται σημαντικότερος ακόμα, γιατί έχει αναλάβει να διαπαιδαγωγεί μουσικά τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, χωρίς κανένα κόστος για τις οικογένειες τους. Έτσι και η ίδια ανανεώνεται διαρκώς και ο τόπος αποκτά ένα μουσικό δυναμικό συνεχώς διαθέσιμο σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα παιδιά συμμετέχουν με πάθος και αγάπη στα μαθήματα τα οποία πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη τη διάρκεια του έτους τις απογευματινές ώρες στην ιδιόκτητη δημοτική αίθουσα της Φιλαρμονικής με τον ακούραστο αρχιμουσικό κ. Νεκτάριο Αρακαδάκη.

Η μεγάλη τους εκδήλωση κάθε χρόνο είναι η καλοκαιρινή συναυλία έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, για την οποία εργάζονται με μεγάλη διάθεση και πολύ κέφι. Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 21.00, θα γεμίσουν για άλλη μια φορά με όμορφες μουσικές τον αύλειο χώρο του Παλαιού Γυμνασίου Νεάπολης. Η φετινή τους παρουσία θα είναι εμφανώς διαφορετική από τις προηγούμενες, αφού και ενδυματολογικά έχουν αλλάξει και ο εξοπλισμός τους έχει ανανεωθεί, αλλά και το πρόγραμμά τους έχει εμπλουτιστεί με τραγούδια που θα αποδώσει η Νεκταρία Μεθυμάκη με τη γλυκιά φωνή της. Να είμαστε όλοι εκεί, τα παιδιά χρειάζονται τη στήριξη και το χειροκρότημά μας.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: