Σπυριδούλα, ΠουλικάκοςΗ μεγάλη γιορτή της ελληνικής ροκ σκηνής, με οικοδεσπότες τους θρυλικούς «Σπυριδούλα» και τον Δημήτρη Πουλικάκο. Μια μπάντα – σημείο αναφοράς – της ελληνικής ροκ σκηνής, η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ , συμπληρώνει εφέτος 35 χρόνια από την ίδρυσή της!

Σ’ αυτή την περιοδεία, οι ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ θα παρουσιάσουν μια αναδρομή από την προηγούμενη δισκογραφία τους («Φλου», «Νάυλον ντέφια και ψόφια κέφια», «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης», «Σε τροχιά με απόκλιση», «Το βλέμμα των ανθρώπων»), καθώς και υλικό από σπουδαίες μορφές της μουσικής που άσκησαν μεγάλη επιρροή στο γκρουπ.

Και, βέβαια, ο καλύτερος τρόπος για να γιορταστεί μια τέτοια επέτειο δεν μπορεί να είναι άλλος, παρά μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων σ’ όλη την Ελλάδα παρέα με τον Δημήτρη Πουλικάκο!
Τα λόγια είναι περιττά για το “Θείο Νώντα”, τον άνθρωπο-ορόσημο της Ελληνικής ροκ κουλτούρας και σκηνής. Ο δίσκος του “Μεταφοραί εκδρομαί ο Μήτσος” αποτελεί τον πρόδρομο της ελληνικής rock ‘n roll δισκογραφίας. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος MGC, και αρχηγός του ροκ συγκροτήματος Εξαδάκτυλος και των “Αχ-Βαχ”. Η συναυλία του στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στου Ζωγράφου αποτελεί σταθμό στην ελληνική rock μουσική ιστορία.

Στην πόλη μας, θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στο Περίπου,το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 10:30 το βράδυ, με ελεύθερη

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: