Επίσκεψη στο δημαρχείο Ιεράπετρας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+
εκπαιδευτικοί με τη πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

Αντιπροσωπεία είκοσι πέντε εκπαιδευτικών από την Τουρκία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, την Ισπανία και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Erasmus+ με τον τίτλο FUSION,υποδέχτηκε στο κτίριο του Δημαρχείου Ιεράπετρας, κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», κα Μαρία Σακαδάκη, μαζί με τον Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Γιώργο Κοϊνά.

 Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας, του Διευθυντή, κου Θεόδωρου Μανουσάκη, και των καθηγητριών, κας Μαρίας Κουφάκη και κας Αγάπης Γιανναδάκη ,όπου και αφού πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους εκπαιδευτικούς, απονεμήθηκαν από την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου διπλώματα συμμετοχής.

Κατόπιν, η κα Σακαδάκη, ανέφερε τα εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στον Δήμο μας μέλη της ευρωπαϊκής εκπαιδευτικής κοινότητας. Θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία εδώ και εύχομαι η επαφή σας με τον Δήμο της Ιεράπετρας να σας αφήσει άριστες εντυπώσεις και ακόμη καλύτερες αναμνήσεις.

Το πρόγραμμα Erasmus αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τη στήριξη της εκπαίδευσης και της κατάρτισης μαθητών και εκπαιδευτικών της Ευρώπης, προάγοντας την καλλιέργεια της ανεκτικότητας απέναντι στη διαφορετικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγχαίρω τον Διευθυντή, κ. Μανουσάκη και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας για τις νεωτεριστικές τους δράσεις και τις ευκαιρίες που δίνουν στους συμμετέχοντες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και η Δημοτική Αρχή είναι πάντα δίπλα σας στηρίζοντας αυτές τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες»

                                                                                              Μαρία Σακαδάκη                                                                                                            Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α   

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos