Ευχαριστήριο του γραφείου ποιότητας και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης νοσοκομείου Αγίου Νικολάου
σεμινάριο ΚΑΡΠΑ BLS/AED – ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΝΙΓΜΟΝΗΣ

Το Γραφείο Ποιότητας και Συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου είναι υπεύθυνο για τα θέματα βελτίωσης του επιπέδου ασφάλειας, επάρκειας και καθολικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, με βάση τα διεθνή επιστημονικά πρότυπα και την διεξαγωγή προγραμμάτων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης για τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Στα πλαίσια αυτών των εκπαιδεύσεων διεξάγεται δίωρο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ BLS/AED – ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΝΙΓΜΟΝΗΣ από τον κ. Τζανιδάκη Χαράλαμπο Αναισθησιολόγο –Εντατικολόγο Επιμελητή Α’ ΜΕΘ τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την επιστημονική προσέγγιση και τον χρόνο του να εκπαιδεύσει το προσωπικό σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που μπορεί να σώσει μία ανθρώπινη ζωή.

Επίσης μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στην κ. Πυθαρούλη ‘Όλγα Δ/ντρια  και τον κ. Κουτσελάκη Παντελή Υποδ/ντή του 1ΟΥ Γυμνασίου Αγίου Νικολάου για την πολύτιμη βοήθεια τους  με βασικό εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να εκπαιδεύσουμε περισσότερους εργαζόμενους.

Ένα  τελευταίο ευχαριστώ οφείλουμε στο προσωπικό του νοσοκομείου που μας εμπιστεύεται και ζητάει να γίνουν περισσότερα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το επόμενο βήμα είναι η διεξαγωγή περισσότερων εκπαιδεύσεων και πιστοποιήσεων και ευελπιστούμε στην αρωγή της Διοίκησης  και την συμμετοχή των άριστων επιστημόνων του Νοσοκομείου μας για να τις υλοποιήσουμε.

Καλές Γιορτές με υγεία

Μαρίζα Λαμπράκη

RN, MPH, MSc Bioethics, ΑΣΠΑΙΤΕ- ΕΠΠΑΙΚ,

Εξειδίκευση Κοινοτική και Οικογενειακή Νοσηλευτική

Εξειδίκευση Ειδική Αγωγή 

Προϊσταμένη ΜΕΘ/ΜΕΘ Covid

Υπεύθυνη Γραφείου Ποιότητας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης ΓΝΑΝ

Αν. Συντονίστρια Προγραμμάτων Αγωγής και Προαγωγής Υγείας 7ης ΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos