ΚΙΝΑΛ Λασιθίου, ευχαριστώ για την εκλογική διαδικασία

Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑΣΟΚ.

Θέλω να συγχαρώ  το Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του, το Γιώργο Παπανδρέου, και τους υπόλοιπους υποψηφίους που με τον αγώνα τους συνεισέφεραν στην επιτυχία και τη μαζικότητα της διαδικασίας.

Μπροστά μας έχουμε κρίσιμες μάχες. Για την κοινωνία και τη χώρα, που αυτές πρέπει να μας βρουν όλους ενωμένους και ισχυρότερους.

  • Ευχαριστώ  τους 2916  προοδευτικούς  πολίτες του νομού Λασιθίου  που μας τίμησαν. Τους τιμούμε και θα συνεχίσουμε στο δρόμο που χάραξε η Φώφη Γεννηματά, που μας  άφησε μία σπουδαία πολιτική παρακαταθήκη. Να  κάνουμε την παράταξη μας ξανά πρωταγωνιστή με ενότητα και πολιτική αυτονομία. Με την ισχυρή εντολή των 270.000 ψηφοφόρων θα προχωρήσουμε  στην ανανέωση και την αναγέννηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑΣΟΚ.
  • Ευχαριστώ τους εθελοντές-μέλη  των εφορευτικών επιτροπών του νομού, για την απόλυτη επιτυχία χωρίς καμία ένσταση από κανένα.
  • Ευχαριστώ τους εκπροσώπους των υποψηφίων για το καλό κλίμα σε όλη την προεκλογική περίοδο.
  • Ευχαριστώ τους Δήμους του νομού μας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου για την παραχώρηση των αιθουσών για την διεξαγωγή των εκλογών.

Θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εθνικής αξιοπρέπειας και της προοπτικής όλων των Ελλήνων.

Γιατί η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε!

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό!

Κίνημα Αλλαγής (kinimaallagis.gr)

Παρέμβαση Παπανδρέου υπέρ κλίματος ενότητας στο ΚΙΝΑΛ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos