Δρομολόγηση δεύτερου Αστικού λεωφορείου στον Άγιο Νικόλαο
το αστικό λεωφορείο σε κίνηση

Η δρομολόγηση δεύτερου αστικού λεωφορείου που θα εξυπηρετεί την παραλιακή ζώνη Αγίου Νικολάου καθώς και ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης διαδρομής, αναμένεται να συζητηθεί στην συνάντηση που θα έχουν την Δευτέρα (24/4) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου κ. Νίκο Καρπαθιωτάκη.

Ο κ. Ζερβός χαρακτηρίζοντας ως σημαντικό εργαλείο τη Δημοτική Συγκοινωνία, την οποία όπως ανέφερε γρήγορα οι πολίτες “αγκάλιασαν” , εξήγησε ότι η δημοτική αρχή – όπως εξ άλλου από την αρχή είχε δεσμευτεί- σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ, σχεδιάζει την δρομολόγηση δεύτερου λεωφορείου, προχωρώντας στην τροποποίηση των δυο γραμμών που αναμένεται να υπάρξουν, ώστε να περιοριστεί το συνολικό μήκος τους και να καταστεί συντομότερη η συχνότητα παρουσίας του λεωφορείου στις υφιστάμενες στάσεις.

Η δεύτερη γραμμή θα εξυπηρετήσει την παραλιακή περιοχή από το Αμμούδι μέχρι το κέντρο της πόλης, ενώ σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, αναμένεται να υπάρξει αναπροσαρμογή της σύμβασης με το ΚΤΕΛ, προμήθεια ενός ακόμα λεωφορείου καθώς και ν΄ αντιμετωπιστεί το ζήτημα της πρόσληψης οδηγών για την λειτουργία της γραμμής, που θα εξυπηρετήσει στο εξής, κατά τον καλύτερο τρόπο δημότες και επισκέπτες.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos