Το ζευγάρι με τον Δήμαρχο Αγ. Νικολάου Ένα ζευγάρι ¶γγλων, τους Tom και Kath Hallows, που επισκέπτονται τον ¶γιο Νικόλαο, τα τελευταία 20 χρόνια, τίμησε την Δευτέρα (16/5) ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λουκαράκης.
Το ζευγάρι επισκέπτεται την πόλη από το 1985, ενώ φέτος επέλεξε να γιορτάσει εδώ, την 35η επέτειο των γάμων του. Το γεγονός αυτό, κοινοποίησε στο Δήμο η κόρη τους, που επεδίωξε μέσω της συνάντησης αυτής να κάνει μια μικρή έκπληξη στους γονείς της, μια μέρα σημαντική για αυτούς – σε ένα τόπο που όπως και οι ίδιοι δήλωσαν θεωρούν σαν το δεύτερο σπίτι τους, αφού με την ευκαιρία των συχνών επισκέψεων έχουν αποκτήσει δεκάδες φίλους σε Ελούντα, Κριτσά και ¶γιο Νικόλαο.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Γιάννης Λουκαράκης, ζήτησε να ενημερωθεί από το ζευγάρι των ¶γγλων σχετικά με το πώς βλέπουν την περιοχή μας στο πέρασμα του χρόνου, δηλώνοντας ότι οι παρατηρήσεις τους, θα είναι χρήσιμες.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Hallow, τα τελευταία χρόνια επισκέπτονται δύο φορές ο χρόνο την Κρήτη με πρώτη πάντα επιλογή την περιοχή μας. Παλαιότερα διέμεναν στο ξενοδοχείο Μιραμπέλλο, ενώ στα τελευταία τους ταξίδια έχουν φιλοξενηθεί από το ξενοδοχείο Κοράλ.

Ο ¶γιος Νικόλαος όπως είπαν έχει αλλάξει προς το καλύτερο, ενώ ως κεντρικό πρόβλημα θεωρούν την ηχορύπανση και τα αυτοκίνητα. Πολλές φορές γραφεία του εξωτερικού τους πληροφορούν ότι δεν υπάρχουν πτήσεις για την Κρήτη και αυτό σχολίασαν ότι αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για όσους δεν ξέρουν τον τρόπο που θα τους οδηγήσει σε αυτό το μοναδικό ροορισμό.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, προσέφερε μαζί με τις ευχές του ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της ανατολικής Κρήτης (μέλι, κρασί, ρακί, λάδι), ένα cd του Γιάννη Βάρδα με παραδοσιακή μουσική, ένα βιβλίο του Ν. Ψιλάκη για την Κρητική κουζίνα καθς και τα νέα έντυπα του Δήμου.

Ο Tom και η Kath Hallows συγκινημένοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την τιμή τους επεφύλαξε, και δήλωσαν ότι όχι μόνο τα παιδιά τους αλλά και τα εγγόνια τους θα συνεχίσουν να έρχονται στον τόπο αυτό που και οι ίδιοι επέλεξαν να επισκέπτονται και αγαπούν παντοτινά.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos