Ευχές για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων
ψυχραιμία και αισιοδοξία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ….Photo by Pixabay on Pexels.com

Μηνύματα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023

Ευχές Περιφερειάρχη στους μαθητές της Κρήτης για την έναρξη των Πανελλαδικών.

«Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Κρήτης. Πρόκειται για μια διαδικασία, η οποία απαιτεί προετοιμασία, προσπάθεια και αισιοδοξία. Οι νέες και οι νέοι, οι αυριανοί ακαδημαϊκοί πολίτες, εγγυώνται ένα ασφαλέστερο μέλλον για την πατρίδα και τον τόπο μας.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, συγχαίρουμε τους γονείς και τους καθηγητές, οι οποίοι στηρίζουν διαρκώς την προσπάθεια των μαθητών και μοιράζονται μαζί τους τις αγωνίες και τους κόπους της προετοιμασίας των τελευταίων χρόνων. Καλή επιτυχία σε όλους.»

Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου προς τους μαθητές για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

“Έφτασε επιτέλους η στιγμή για να συλλέξετε τους “καρπούς” των προσπαθειών και των κόπων σας και να διεκδικήσετε μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα δώσατε έναν δύσκολο αγώνα που απαιτούσε υπομονή, αντοχή και θυσίες.

Εύχομαι ολόψυχα, η προσπάθεια του καθενός ξεχωριστά να ευοδωθεί. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να θυμάται ότι οι Πανελλαδικές σηματοδοτούν, μεν, το τέλος της μαθητικής περιόδου αλλά το αποτέλεσμά τους σε καμία περίπτωση δεν κρίνει το μέλλον. Είναι στην πραγματικότητα μια νέα αρχή.

Για το λόγο αυτό, να έχετε πίστη στον εαυτό σας, ψυχραιμία και αισιοδοξία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Καλή δύναμη σε σας και τις οικογένειές σας!»

Η σκέψη και οι ευχές όλων μας είναι συνοδοιπόροι σας!

Καλή επιτυχία» !

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΓΚΟΥ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

«Αγαπητά μας παιδιά, 

Έχετε τις ευχές όλων μας για να δώσετε με αισιοδοξία, υγεία, δύναμη και ψυχραιμία αυτόν τον αγώνα και να βγείτε νικητές.

Να δώσετε αυτήν τη μάχη με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, χωρίς υπερβολικό άγχος, γνωρίζοντας ότι τα όνειρα δεν τελειώνουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Εύχομαι να ολοκληρώσετε επιτυχώς την προσπάθεια που έχετε από καιρό αρχίσει και να συνεχίσετε με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής σας.

Σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, δίπλα σε εσάς, τους γονείς και τους καθηγητές, σας συντροφεύουν οι ευχές και η στήριξη όλων μας. Μέσα από την καρδιά μου, σας εύχομαι καλή και δυναμική πορεία».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: