περί κλεισίματος του ΙΚΑ Αγίου ΝικολάουΟι παλαιότεροι λένε: άμα δε θέλω να ζυμώσω, 10 μέρες κοσκινίζω, ή αν δε θέλω να σε φιλήσω, σε γεμίζω σάλια, δίδοντας τη έννοια της αναβλητικότητας, τότε. Σήμερα, απλά το όποιο πρόβλημα αναπέμπεται σε επιτροπή.

Αυτό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10), όταν έσκασε η είδηση ότι κλείνει το κατάστημα του ΙΚΑ στον Άγιο Νικόλαο και μεταφέρεται στην Ιεράπετρα. Μαζεύτηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Αγίου Νικολάου και των φορέων της ευρύτερης περιοχής του Μεραμπέλλου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, για να εξετάσουν τρόπους αντίδρασης…..

…..μετά δε από κάποιες ώρες συζήτησης όπου ο καθείς είπε το πόνο του, αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής (!!!) η οποία θα συνέλθει, θα συνεδριάσει και θα αποφασίσει την αντίδραση της περιοχής στις μεθοδεύσεις αυτές!!!

Εμφανώς υπερίσχυσε για άλλη μια φορά η Αγιονικολιώτικη λογική ότι ο από μηχανής θεός θα μας σώσει, δε πήγε και κακά η τουριστική σεζόν, οπότε δε βαριέσαι!! Άλλωστε η ίδια αντίδραση έχει επιφυλαχθεί και για την απαξίωση του νοσοκομείου: Λεφτά έχομε!!!!

περί κλεισίματος του ΙΚΑ Αγίου ΝικολάουΠρόσφατα, η τοπική κοινότητα αποφάσισε ότι δεν επιθυμεί τη πεζοδρόμηση του κέντρου της πόλης, διότι σαφώς θίγονται συμφέροντα…..

Καμία αντίδραση, λοιπόν, ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη. Και η απόφαση της επιτροπής μάλλον άλλο ένα ψήφισμα θα ‘ναι.

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας, έδειξε ότι ξέρει να κινείται υπόγεια. Θα το βρει μπροστά του κάποια στιγμή αυτό, αλλά…..

…… ο τόπος, ο Άγιος Νικόλαος, η Νεάπολη, η Ιεράπετρα, η Σητεία, το Λασίθι, με τη συνεχή εφαρμογή του διαίρει και βασίλευε, απαξιώνεται και πάει. {jcomments on}

Γι’ αυτό οι έχοντες σώας τας φρένας Λασιθιώτες, δεν ζουν στο Λασίθι!!!

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: