Καλαμπόκης - ΧατζημαρκάκηςΤην μεγάλη του ικανοποίηση για την ανάδειξη και την προώθηση των κρητικών προϊόντων εξέφρασε ο κρητικής καταγωγής ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Χαζημαρκάκης, μετά τις συναντήσεις που είχε στην Κολωνία με παράγοντες της Κρήτης που συμμετείχαν στην ANUGA 2005, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που γίνεται κάθε χρόνο στην Ευρώπη.

Ο κ. Χατζημαρκάκης που είναι παράλληλα Πρόεδρς του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου εξέφρασε την πεποίθηση ότι για πρώτη φορά ανοίγει ο δρόμος για να ξεκινήσουν επιχειρηματικές προσεγγίσεις προς την Κρήτη.
«Επισκέφθηκα όλα τα περίπτερα που προέρχονται ή έχουν σχέση με την Κρήτη. Νομίζω τι δημιουργείται μια πρώτη καλή εντύπωση για την προώθηση των κρητικών προϊόντων, μέσα από την επαγγελματική δουλειά που έγινε. Με γέμισε περηφάνια η παρουσία των εκπροσώπων της ιδιαίτερης πατρίδας μου, γιατί διαπίστωσα ότι γίνεται μια σημαντική προσπάθεια να αποκτήσουν προβοή τα μοναδικά προϊόντα της κρητικής γης. Η φετινή παρουσία είναι παρά πολύ καλή και όπως πληροφορήθηκα έχει για πρώτη φορά αυτή την έκταση με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης. Θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη για αυτό και να επισημάνω ότι η επίσκεψη αυτή πρέπει να είναι μόνο η αρχή για την προβολή των κρητικών προϊόντων», δήλωσε ο κ. Χατζημαρκάκης.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos