Δωρεά τριών απινιδωτών στον δήμο Ιεράπετρας από την εταιρεία σύγχρονα νεφρολογικά κέντρα «Άγιος Παντελεήμονας»
από τη παραλαβή των απινιδωτών

Τον Πρόεδρο της εταιρείας ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ», κ. Παναγιώτη Δερεζέα, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου Οικονομικών, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη και του Προέδρου της Επιτροπής Υγείας, κ.  Ιωάννη Σαραντώνη. Ο κος Δερεζέας προχώρησε στη δωρεά τριών αυτόματων φορητών απινιδωτών προς τον Δήμο Ιεράπετρας, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στην Πλατεία του Κουτσουρά, στην Κάτω Παραλία Ιεράπετρας και στην Κοινότητα της Παχείας Άμμου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δερεζέα για την ευγενική προσφορά του, επεσήμανε τα εξής:

«Η σημερινή προσφορά αποτελεί μια πράξη ουσίας, μια πράξη κοινωνικής ευθύνης, που συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, αφού οι απινιδωτές θα χρησιμοποιηθούν για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, συντείνοντας στην προσπάθεια να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου.

 Τέτοιες προσφορές καταδεικνύουν την ευαισθησία των επιχειρηματιών και των δημοτών πάνω σε  σοβαρά θέματα, όπως είναι ο τομέας της υγείας, καθώς και τη διάθεση συνεργασίας με τον Δήμο, κάτι το οποίο επιδιώκουμε και εμείς ως Δημοτική Αρχή.

Εύχομαι τέτοιες ενέργειες, όπως αυτή του κ. Δερεζέα, να βρουν κι άλλους μιμητές προς όφελος των πολιτών του Δήμου της Ιεράπετρας».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos